27 decembrie 2007

Alegeri .. :)

Am gasit un filmulet f tare..si plin de intelesuri.



Probabil ca de foarte multe ori facem alegeri gresite fiindca nu catarim destul o situatie. Probabil ar trebui sa nu mai fim atat de superficiali,lasi si lenesi si sa gandim cu adevarat fiecare element din viata noastra fiindca niciodata nu se stie cand ne vom trezi ...

18 decembrie 2007

Ridic o spranceana ..

Se apropie sfarsitul anului. Incepe sa se simta atmosfera de sarbatoare si inghet. Ador mirosul de iarna...acel miros specific din apropierea sarbatorilor. Cand iesi in mijlocul noptii afara, si totul e inghetat si o ceata densa acopera lumea. Mirosul acela de ger imi da o senzatie de puritate....parca ma transfera intr-un vis....stiut numai de mine. Ador serile de iarna, in care ceata se lasa jos si acopera copacii inghetati. Lumini difuze, umbre miscatoare si copaci de o stralucire nemaivazuta.
M-as plimba ore in sir printr-o vreme ca asta, zgribulita in haina mea si cu ochii visatori si minunati de frumusetea de afara.
Multi oameni uita sa mai savureze bucuriile mici si simple ale vietii. Mie serile acestea mie se par unele dintre cele mai frumoase seri din an. Cand revin in casa nu pot sa nu resimt o parere de rau, ca atunci cand te trezesti dimineata de tot si ai da orice sa nu trebuiasca sa parasesti patul caldutz, cearceafurile parca mai incantatoare ca niciodata.....si totusi stii ca trebuie sa o faci. Uneori mi se pare lumea asta prea grea, prea obositoare si inselatoare si alteori sunt prinsa ca intr-un vartej in mijlocul ei si nici nu-mi mai dau seama......si ignor multe lucruri.
Cred ca de cele mai multe ori oamenii uita esentialul...uita defapt ce isi doresc cu adevarat.....prinsi de viteza cu care se desfasoara viata, prinsi de tumultul vietii de zii cu zii.....si uita de cele mai multe ori si de dorintele personale cu adevarat importante.
Cum sa stii ce iti mai doresti cu adevarat cand esti inconjurat zii de zii de dorintele si visele altora, cand la tot pasul esti ademenit cu exemple de placeri care mai de care mai mediatizate si unele atat de mult incat asociezi aceste dorinte cu ale tale.....uitand cu timpul de cine esti cu adevarat.
Dar oare aceste lucruri chiar aduc cu adevarat fericirea ?Eu cred ca defapt dupa ce reusesti sa ai ceva ce ti-ai dorit mult, mult prea mult.....uiti si sa te mai bucuri......si de cele mai multe ori ramai cu un gol inexplicabil in suflet. Un gol in care parca ar dansa niste cuvinte. Dar oare care ?

Viata asta e definita de viteza. Eu va sfatuiesc sa va opriti si sa savurati micile momente, micile bucurii simple alaturi de persoanele de langa voi . Welcome to my blog ;)